Maanrakennus

Kuljetuspudas Oy

Kaikki maanrakennus­palvelut Pudasjärvellä

Kuljetuspudas hoitaa kaikki maanrakennuspalvelut asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla: kunnallistekniikka, kaapeloinnit, salaojat, rakennusten ja teiden pohjat sekä pihatyöt. Palvelumme on suunnattu niin yrityksille, yksityisille kuin kaupungillekin.

Jokaisen työmaan kohdalla pyrimme varmistamaan kokonaistaloudellisuuden oikeanalaisen kaluston valinnalla sekä toimintojen oikea-aikaisuudella. Panostamme laadukkaaseen ja ympäristöystävälliseen urakointiin.

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä.

Kunnallistekniikan rakentaminen

Kunnallistekniikan rakentaminen on ensisijaisesti vesi ja viemärilinjojen rakentamista, mitä teemme yksityisille rakentajille, yrityksille ja kaupungeille. Teemme myös pumppaamot, siiviläputkikaivot ja alkalisointijärjestelmät sekä rakennamme talokohtaiset imeytysjärjestelmät.  Teemme kaupungille myös esim. kaukolämpöputkituksia ja maalämpölinjoja.

Tie- ja katurakentaminen

Kuljetuspudas urakoi tienrakennuspuolella esim. erilaisten teiden pohjia tekemällä.  Kaupungille teemme mm. katujen ja kevyen liikenteen väylien pohjatöitä. Rakennamme pohjia myös yksityisteille esim. metsä- ja talviteille.

Kaapelointityöt

Kaapelointitöillä tarkoitetaan esim. sähkö- ja tietoliikennetekniikan eli valokuidun putkituksia. Ensisijaisesti pyrimme käyttämään tontilla valmiina olevia putkituksia, mutta tarvittaessa suunnittelemme reitit asiakkaan kanssa yhdessä mahdolliset esteet huomioiden.

Piha-alueiden saneeraukset ja viherrakentaminen

Kuljetuspudas Oy hoitaa sujuvasti piha-alueiden rakentamiset ja saneeraukset alusta loppuun: kaivuutyöt, tarvittavat maa-ainekset, nurmikon pohjat ja kylvöt sekä istutusalueet istutuksineen ja kuorikatteineen. Kauttamme saat tekijän myös pihalaatoituksille ja -kivetyksille.

Rakennusten pohjatyöt

Teemme rakennusten pohjia niin omakotitaloille, kesämökeille, rivitaloille kuin isoille halleillekin: pohjakaivut, kuivatustyöt, maa-ainesten toimitukset ja tiivistykset sekä putkitukset. Toteutamme urakat monipuolisella, asianmukaisella kalustolla ja vahvalla osaamisella. Asiakkaamme ovat yksityisiä rakentajia, yrityksiä sekä kaupunkeja.

Salaoja- ja hulevesijärjestelmät

Kuljetuspudas Oy tekee toimivia salaojituksia, joilla suojataan rakennusten perustuksia ja vältetään näin kosteusvaurioita sekä routimisen aiheuttamia tuhoja.  Hulevesi- eli sadevesijärjestelmien avulla sadevedet ohjataan katolta ja pihalta hallitusti pois kunnalliseen sadevesiviemäriin tai avo-ojaan.

Muut kone- ja miestyöt

Meiltä laadukkaat maa-ainekset ja kuljetus niille. Tutustu monipuolisiin kuljetuspalveluihimme sekä myytävänä oleviin maa-aineksiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Toimipiste avoinna

Maanantaista torstaihin
klo. 9.00–15.30

Perjantaisin
klo. 9.00-14.00