Kuljetus- ja nostopalvelut

Kuljetuspudas Oy

Kuljetuspalvelut Pudasjärveltä

Tuotamme ammattitaitoiset ja laadukkaat kuljetuspalvelut Pudasjärveltä käsin esim. Ouluun, laajemmin Pohjois-Suomen alueelle, koko maahan ja ulkomaillekin. Palvelumme on suunnattu yhtä lailla yksityisille kuluttajille ja yrityksille kuin kaupungillekin.

Laaja kuljetuskalustomme koostuu erikokoisista kuorma-autoista: pienestä hiab-varustellusta pakettiautosta suuriin ajoneuvoyhdistelmiin. Kalusto on ajanmukaista, aina huolellisesti huollettua ja ratin takaa löytyy alan ammattilainen.

Onko sinulla kuljetettavaa? Ota meihin yhteyttä.

Maa-aineskuljetukset

Kuljetuspudas Oy hoitaa maa-aineskuljetukset monipuolisella kalustolla. Meillä on myynnissä kalliomurskeita, hiekkaa, soraa, kiviä ja multaa. Tutustu maa-ainesmyyntiimme ja soita.

Vaihtolava­toimitukset ja -kuljetukset

Vaihtolavan voi tilata pihalleen niin yritys kuin kuluttajakin. Lavalle voit lastata esim. rakennusjätettä, erilaista tavaraa tms. Lavoja löytyy kymmeniä ja monessa koossa, jokaisen tarpeeseen sopiva.

Koneiden siirtokuljetukset

Kuljetuspudas Oy kuljettaa koneita. Erilaiset kaivinkoneet, traktorit ja muut maanrakennuskoneet kulkeutuvat työkohteisiin monipuolisen lavettikalustomme ja vaihtolavalaitteistomme turvin.

Jätekuljetukset

Kauttamme jätekuljetukset sopimuksen mukaisesti yritys- ja yhteisöasiakkaille.

Liete- ja lokakaivo­tyhjennykset

Palveluvalikoimaamme kuuluu liete- ja lokakaivotyhjennykset säiliöautolla. Tuotamme palvelun omakotiasujille Pudasjärvellä.

Rahtikuljetukset

Kuljetuspudas Oy ajaa myös rahtia. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Nostopalvelut – Hiab

Toteutamme erilaisia nosto- ja siirtotöitä hiab-varustelluilla kuorma-autoilla. Näillä kourakuormainnostureilla voidaan nostaa esim. kattoristikoita ja muita rakennusmateriaaleja. Myös henkilönostoja teemme henkilökorilla. Kahvarikourien avulla puolestaan maa-ainesten nosto lavalle ja lavalta pois tapahtuu hallitummin ja tarkemmin. Kaivinkonetta ei tarvita erikseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, mikäli kaipaat nostopalveluja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Toimipiste avoinna

Maanantaista torstaihin
klo. 9.00–15.30

Perjantaisin
klo. 9.00-14.00